Szakítás, szétköltözés, válás- hogyan éld túl?

Szakítás, szétköltözés, válás…Sokan vannak ebben az élethelyzetben gyermekkel még nehezebb. Ha tudsz valakit, akinek ez most jól jöhet, szólj neki!

 

Online tréninget készítettünk, hogy bárhonnan csatlakozhass hozzánk, és a saját ütemedben dolgozhatod fel a leckéket.

 

Válásfeldolgozó tréning tematika

1. hét  A gyanú árnyékában, féltékenyég,megcsalás, elhidegülés, házassági krízis, – tényleg vége a házasságomnak, nem menthető?

2. hét A sokk kezelése, akut stresszkezelő technikák, a túlélés záloga- Hogyan érezzem jobban magam?

3. hét  A válás felvállalása, közlése a családtagokkal, barátokkal, munkahelyen, ha van, a közös gyerekkel

4. hét Válás jogilag, mediáció, közös megegyezés, válóper, -melyiket válasszuk, hogyan működik?

5. hét Az új élet első lépései, egyedül is megy

6. hét Nyitás a világra, ismerkedés, párkeresés gyerekkel, újra a “húspiacon”, kiteljesedés

A tréninget a Szinglianyublog.hu pszichológus szakértője, az Így légy boldog egyedülálló anya c. könyv szerzője állította össze, aki maga is túl van egy váláson és azóta újra menyasszony. Az elméleti anyag rövid, a tréning egy nagyon gyakorlati, praktikus tudást és gyakorlatokat ad a kezedbe, amely kézenfog és végigsegít ezen a nehéz időszakon.

Legyél akár a pár férfi női vagy férfi tagja, volt férj, volt feleség, akár egyedülálló anyaság/apaság elébe nézel vagy nem volt ég gyereketek, akár te szakítottál, akár veled szakítottak, ez a tréning segít feldolgozd a válást, levond a tanulságokat, elkísér a gyászfolyamatban és hozzásegít visszaépítsd önbecsülésedet, bizalmadat magadban és a párkapcsolatokban, hogy megerősödve állj fel ebből a történetből.

A tréningre jelentkezni a vaskata@szinglianyublog.hu -ra írt emaillel lehet. A résztvevők kapcsolattartását egy zárt Facebook csoport is segíti. így azonnal segítő, támogató közösség részesévé válhatsz, új barátokra is szert tehetsz.

A tréning ára 14990 ft alapcsomagban, amely a 6 leckét és a hozzájuk tartozó gyakorlatokat tartalmazza.

A mesterkurzus opció a 6 leckén és a gyakorlatokon túl egy 7.-et is tartalmaz, amely a leggyakorlatiasabb fejezet, egy pszichológiai tréning önbizalomerősítő és önismereti gyakorlatokkal, munkafüzettel, valamint egy egy órás Skype-os konzultációt pszichológus szakértőnkkel, Árvai Nórával. A Mesterkurzus ára  24990 ft.

A tréning kezdete 2018 június 4-e hétfő 10:00.

Online tréningünk 6 hétig tart, 6 héten át minden hétfőn kapsz egy-egy leckét a következő témákban:

Jelentkezz most! vaskata@szinglianyublog.hu

Bővebben a tréningről ITT.