Ezt a programot baba mellett is elvégezheted- anyaként is tegyél magaért!

Mindössze napi hét perc. Ennyi idődbe kerül, ennyi idő alatt elolvasod a napi emailt és elvégzed a napi feladatot. A 365 napos online coaching programunk Take back your life! (Szerezd vissza az életed) címmel. Egy éven keresztül minden nap – beleértve a hétvégéket és az ünnepnapokat is – modern pszichológiai feladatokat, gyakorlatokat fogsz kapni e-mailben, amelyek hozzásegítenek önismereted és önbizalmad erősítéséhez, képességeidnek kiaknázásához, életed rendbe tételéhez fizikai, lelki és spirituális síkon is.

Az adott életterületekkel a tréningben külön tematikus blokkokban foglalkozunk. Ennek a tréningnek a tematikáját úgy állítottam össze, hogy az életed minden területén előre lendítsen, minden elakadásodban továbbgördítsen, legyen az önismeret, munka, hivatás, anyagiak, párkapcsolat- és baráti kapcsolatok, egészség és megjelenés, önmegvalósítás. Otthonod kényelmében, vagy bárhol a világon végezhető, mégis egy közösség részének érezheted magad.

Készen állsz a változásra?

Amire a Take back your life! Programhoz szükséged lesz

  • egy füzet
  • egy toll
  • internet elérés
  • egy nyugodt zug naponta hét percre, bárhol is légy a világban
  • email fiók
  • elszántság

Babáddal az öledben, amíg alszik, amíg játszadozik melletted, amíg eteted, – napi 7 perc, ennyi belefér önmagadtól, önmagadnak. Anyaként sem feledkezhetsz meg magadról, tudod: ha anya jól van, mindenki jól van.

ITT tudsz jelentkezni az éves online life coaching programunkra te is!