BabaVáró Konzultáció

Szakértőnk, Árvai Nóra pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, coach BabaVáró konzultációra várja azokat a leendő szülőket, akik régóta próbálkoznak a gyermekáldással, de a fogantatás ismert vagy ismeretlen, fizikai vagy pszichés okokból várat magára.

infertil

A konzultáción azb eddigi sikertelenség feldolgozása, a kudarcok elgyászolásának segítése, káros következményeinek oldása, valamint a  lehetséges okok felderítése zajlik. Ezután olyan speciális mélyrelaxációs technikákat tanulnak a leendő édesanyák, amelyek a sikeres fogantatást a modern pszichológia eszközeivel meg tudják támogatni, legyen az spontán  teherbeesés vagy asszisztált reprodukció.

clearblue

 

Stresszkezelés, pozitív vizualizációs technikák, pozitív szuggesztiós kommunikáció, mélyrelaxáció, szervkommunikáció… csak hogy néhányat említsek a lehetséges, sikerrel használható módszereink közül.

Jelentkezz most!

Jelentkezés Konzultációra

Árvai Nóra

pszichológus, szomatoterapeuta, perinatális szaktanácsadó
rendelője

Mely területen szeretnél konzultációt igénybe venni? Itt kiválaszthatod a tanácsadást és rövid leírást, kérdést is küldhetsz számomra. Fordulj hozzám bizalommal!

Név *

Email *

Fő téma kiválasztása

Megjegyzés

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

 

A megadott adatokat bizalmasan kezelem, harmadik fél részére nem adom át.

 

Címkék: