Anya, ha dolgozni szeretne- vállalkozó nőképző

A BabaMamaKonzultációszakértője, Árvai Nóra pszichológus, coach, sikeres válalkozónő egy vadonatúj tréninggel rukkolt elő az idén a BMK számára.

Őrült nagy munkában vagyunk mostanában, nem pusztán a személyes/Skype konzultációk zajlanak a meddő, lombikos,  várandós,  kisbabás szülőinkkel, nem pusztán nekik nyújtunk segítséget, hanem egy tanfolyamon is dolgozunk. Azoknak, akiknek iszonyúan nehéz odaérni a munkahelyre, vagy időben visszaérni a gyerekért, aki szeretné, de nem tudja elvinni különórára, aki mindig utolsónak hozza el a gyereket a napköziből… egy krónikusan beteg nő, aki gyermeket szeretne, vagy egy lombikra járó, vagy egy többgyerekes életszervező-zsonglőr anya élete segítség nélkül nem igazán fér bele a nyolctól ötigbe. az orvosnál várni kell, a meetingről késni fogsz,hiszen a gyereket is nyolcra kell vinni és négyre már ott kell lenni érte. Nem beszélve arról hogy lehet beteg, sőt, vissza is eshet, ez akár két hét munkából való hiányzást és bosszús főnököt jelenthet. Nem sokkal jobb lenne magadnak beosztani az idődet? Azt csinálni, amit valóban szeretsz?Ami mellett jól tudsz boldogulni leendő édesanyaként, vagy többgyerekes anyaként is?

Kezdj el gondolkodni, hiszen hamarosan olyan tanfolyammal rukkolunk elő a számotokra, amely megnyugtató választ ad minden kérdésedre egyedülálló anyaság és munka kapcsán. A legnagyobb stresszfaktor kipipálva!

VállalkozóNőKépző Online Tréningünk 2018 március 12-én indul. A képzés 2 hónapos, (8 plusz 1 hetes), minden hétfőn kapod meg a legújabb leckéket és a heti tananyagot, valamint a házi feladatokat is. Emellett egy alkalommal személyesen is találkozunk egy workshop keretében, ahol ráadásul élőben is találkozhatsz csoporttársaiddal és megkezdheted a vállalkozói szociális hálód építgetését, valamint már sikeres vállalkozást vezető nőkkel is találkozhatsz és beszélgethetsz, tőlük is kérdezhetsz. Zárt Facebook csoportunkban pedig folyamatosan kérdezhetsz és aktívan, egyszerűen tarthatjuk a kapcsolatot.

Tréning tematika

  1. hét  A vállalkozó személyiség, a sikeres vállalkozás pszichológiája. A vállakozónői készségek, ismeretek. Én, mint vállalkozó.
  2. hét Időmanagement és hatékonyságnövelés. A vállalkozó agy. Praktikus, gyakorlati tippek, módszerek, tanácsok és gyakorlatok a való életre tervezve.
  3. hét Ötletbörze, ötlet-értékelés. Piacképesség, versenyképesség, működőképesség vizsgálata. Piackutatás. Célkitűzés, helyzetelemzés, kockázatelemzés.
  4. hét Vállalkozási alapok, vállalkozási formák és lehetőségek, az első lépések. A vállalkozás pénzügyei, adózási alapismeretek.
  5. hét Üzleti terv és a vállalkozás működtetése. Stratégia.Üzleti terv.
  6. Személyes márka és megjelenés. Kisvállallati marketing alapok.
  7. hét Közösségi média használata, marketing alapok, online marketing (Facebook, Instagram, LinkedIn,Pinterest, Twitter)
  8. hét Könyvírás, infótermékek elkészítése és hirdetése. Hírlevél-rendszerek és kampányok kialakítása.
  9. EXTRA hét Mesterkurzus és Skype konzultáció

A Mesterkurzus egy extra hét a tanfolyam után, amelyben a vállalkozás pszichológiai oldalát domborítjuk ki. Ez egy valódi mesterkurzus, csak elszántaknak! Ebben az anyagban egy fikarcnyi elmélet sem lesz, csak pusztán 100százalék gyakorlat.Két fő témánk a szakértői kommunikáció és a hatékony napok szervezése, a napjaid kimaxolása. Az itt megtanultakat könnyedén használhatod majd előadások, médiaszereplések során. Ettől még borsódzik a hátad, képtelenségnek tűnk, hogy a tévében vagy  a reggeli showban nyilatkozz a témád szakértőjeként?  Pedig ez a cél, és hidd el, gyakorlataink után te is magabiztosan tudod majd ujjad köré csavarni a közönségedet.  szakértők, sikeres vállalkozók segítenek neked tippjeikkel, amiket ők is mindennap használnak munkájuk során. A leghatékonyabb, legpraktikusabb, felhasználásra kész technikák várnak rád.A kommunikációs stratégiákat persze nem csak a médiában használhatod, hanem az ügyfeleiddel történő kapcsolattartás során is, ügyfélszolgálaton vagy egy esetlegesen felmerülő konfliktus kapcsán.Az extra tananyagon kívül egy Skype-konzultációt is kapsz, ahol személyre szabottan, a tanfolyam során benned felmerülő kérdéseidet fogjuk átbeszélni.

A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik kacérkodnak a saját vállalkozás indításának gondolatával, és ehhez keresnek önbizalmat és ötleteket, illetve azoknak, akiknek az ötlet már megvan csak a megvalósítás praktikus oldalában szeretnének támogatást és segítséget kapni. Akkor sem fogunk kitagadni, ha nem vagy krónikus beteg, csak simán vállalkozni szeretnél, ha hajlandó vagy tanulni, tenni a céljaidért, akkor jöhetsz, tarts velünk te is!

Az EndoPower VállalkozóNőKépző Online Tréningünk 2018 március 12-én indul. A képzés 2 hónapos, minden hétfőn kapod meg a legújabb leckéket és a heti tananyagot, valamint a házi feladatokat is. Emellett egy alkalommal személyesen is találkozunk egy workshop keretében, ahol ráadásul élőben is találkozhatsz csoporttársaiddal és megkezdheted a vállalkozói szociális hálód építgetését. Zárt Facebook csoportunkban pedig folyamatosan kérdezhetsz és aktívan, egyszerűen tarthatjuk a kapcsolatot.

A tréning két csomagban létezik, az EndoPower alap csomag, amelyben a nyolc hetes tréning, a hetente érkező tananyagok, videók, hangfileok, munkafüzetek, házi feladatok tartoznak bele, valamint része a zárt Facebook csoport, a személyes csoportos workhop is. Az AlapCsomag ára 34990 forint.A MesterCsomag mindezeken felül még tartalmaz egy plusz hetes tanfolyami részt a nyolc hét után, a MesterKurzust. Ennek a hétnek a folyamán egy Skype-konzultációt is tartunk, ahol felteheted a kérdéseidet és személyesen is beszélhetünk a felmerülő aktualitásokról. A Mestercsomag ára 46990 forint.

Jelentkezni a contact@endoblog.hu emailcímre írott emailben lehet. A személyes konzultációs lehetőség és a kérdezési lehetőség miatt a tréning attól, hogy nagyrészt online zajlik, korlátozott létszámban érhető el, így érdemes mihamarabb biztosítanod a helyedet.

Nagyon sok szeretettel várlak. Hiszek benne, hogy képes vagy megvalósítani a céljaidat és kitörni a mókuskerékből.

Jelentkezés: contact@endoblog.hu

A tréning online, internetes felületen zajlik majd.