Online Életmód- és Személyiségfejlesztő Nyári Tábor pszichológus és coach vezetésével

Olyanról mesélek most, ami még nem volt a SzinglianyuBlog közel 9 éves történetében. Képzelj el egy nyári személyiségfejlesztő tábort, amelyen részt vehetsz bárhol is jársz a világban. Egy tábort, ahol egy szuper, motiváló közösség része lehetsz. Egy tábort, ahol jókedvűen szórakozva fejlődhetsz. egy tábort, amelyet szakértő pszichológus-coach vezet, így garantáltan biztonságban vagy, bullshitmentes övezetben. Egy tábort, amely megváltoztathatja az életedet. Mindezt mindössze napi egy Costas kókusztejes latte áráért. Velünk tartasz te is?

Időpont: 2018. augusztus 7-21

Helyszín: Bárhol, ahol vagy éppen a világban. A tábor ugyanis online zajlik.

Hogyan működik a tábor?

A tábor egy online, zárt felületen zajlik, amelyhez két héten keresztül minden nap e-mailben kapod meg a jelszót. A tábor programja összetett, hiszen az élet legfontosabb területeire terjed ki: emberi kapcsolatok, párkapcsolat, szabadidő, munka, hivatás, anyagi biztonság, egészség, önmegvalósítás, életmód.

2 héten keresztül minden nap kapsz egy feladatot, egy kihívást, amely az adott nap témájához kapcsolódik, és amely pontban reggel 10 órakor érkezik meg hozzád. A feladatok egy része füzetet és elmélyülést igényelnek, másik része aktív cselekvést.  A feladatokat a két hetes táborra Árvai Nóra pszichológus, coach, mindfulfit tréner állította össze, így szakértő vezetés mellett teljes biztonságban és garantáltan bullshitmentes övezeteben vagy.

Minden naphoz személyre szabott olvasnivaló tartozik, amelyek segítenek az időmanagementben, az élet szervezésében, az emberi kapcsolatok alakításában, az önismeret fejlesztésében és a személyiségfejlődésben.

Az egészséges életmód jegyében minden nap kapsz egy rövid mozgásprogramot és az aznapi villámgyors és egészséges vacsora receptedet is. ?

A programon való részvétel naponta összesen 30 percet fog tőled igénybe venni, ennyi már elegendő hogy két héten belül megérezd a pozitív változást.

Bővebb információ és jelentkezés ITT. 

A két hetes Életmód- és Személyiségfejlesztő Basic tábor ára mindössze   12460 HUF, naponta tehát 890 forint. Nem egészen egy közepes rizstejes latte ára a Costában, amit most nem elszórsz majd, hanem a személyes fejlődésedre fordítod.

Ha a Summer Camp Extra lehetőséget választod, a tréninghez jár egy személyiségfejlesztő regény is a pszichológus szakértőnk tollából, nyomtatott példány, amely postai úton érkezik majd meg hozzád, valamint egy Pszichológiai Téning munkafüzet is, szintén Árvai Nórától, amely további gyakorlatokat és tippeket tartalmaz. A Summer Camp Extra ára a könyvcsomaggal 19460 HUF.

Jelentkezni a contact@endoblog.hu email címen lehet. A helyek korlátozottak.

Bővebb információ és jelentkezés ITT. 

Jelentkezéshez írj a contact@endoblog.hu email címre.