Nyár a BabaMamaKonzultáción

Múlt héten a Kossuth Rádión beszéltem a meddőség és az asszisztált reprodukciós eljárások lelki vetületeiről, az interjúról a legutolsó pillanatban értesítettel Benneteket, erről jutott eszembe hogy ezt a bakit elkerülendő  ideje a  nyári programjainkról beszélnünk…Elvégre június van szóval hivatalosan is beütött  a nyár, éppen egy kávézó teraszán iszom a rizstejes lattémat, eszegetem a mindenmentes sütimet és élvezem a napfényt az arcomon. Karma kutya is jól érzi magát, imádja a nyarat,  kiterülve szunyál a lábamnál.

Szóval, nyár és BMKBlog. A szabadságom ezúttal rövid lesz, mivel nemrég utaztam egy nagyot, július 1 és 5 között esz zárva a rendelő.

anyafijaja

Ahol előadásokkal készülök számotokra és személyesen is találkozhatunk:

Nyíregyháza Múzeumok Éjszakája, 2017 június 24-én ezúttal Nyíregyházán leszek, a Jósa Andás Műzeumban ahol főszerepben a nő lesz mindhárom újonnan nyíló kiállításon.

Három időszaki kiállításu nyílik ezen az éjszakán, és mindhárom középpontja a NŐ.

Értelemszerűen, az én itteni előadásom témája maga a nő, A Nő ma.  A mai nő ezerarcú, ezer szerepben pörög, dolgozik,háztatást vezet,gyereket nevel, idős szülőket gondoz, időt és energiát fordít barátságainak ápolására és a manikűrösre, sportol, jótékonykodik, továbbképzi magát és persze önmagvalósít. De mégis hogyan csinálja? És jó ez neki? Mit és hogyan csináljon, hogy mindezen szerepben sokáig, örömben és  egészségben helyt tudjon állni?

Ezután legközelebb a Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokon találkozhatunk. Idén is lesz szerencsém ellátogatni a rendezvényre, amit nagyon várok mert a rendezvény végett ugyan nagy  a nyüzsgés, de ez a hely tényleg abéke és a nyugalom szigete. Idén két előadást is tartok majd, egyet A Stressz-és stresszkezelés a 21. században címmel, a másikat a Krónikus női betegségek napjainkban, különös tekintettel a PCOS és IR témakörére.

Július 15-én szombaton pedig lombik csoportot tartok, felkészítést a kiegyensúyozott és sikeres lombikra. Bővebb információt erről a tréningről itt találsz, siess le ne maradj róla, a helyek korlátozottak.

http://endoblog.hu/endometriozis-blog/lombik-csoport-az-endoblog-szervezeseben

 

Szeretettel kívánok csodaszép nyarat!

Árvai Nóra

pszichológus, coach, perinatális szaktanácsadó,