Nárcisztikus a gyermekem apja

Sajnos előfordul, hogy kiszolgáltatott élethelyzetben vagy, várandósan vagy otthon a gyerekkel, gyerekekkel és nem igazán úgy érzed magad, ahogy ideálisan kellene, nem kapsz támogatást a párodtól, sőt, egyre ügyetlenebbnek, egyre tehetetlenebbnek, feszültebbnek érzed magadat. az önbizalmad nőként, anyaként is romokban, mindig az orrod alá dörgölik, hogy te nem keresel pénzt, de a visszamennél dolgozni, akkor meg sz@r anya vagy, hogy ilyen egyáltalán eszedbe jut… Ha van a ygereken sapka, az a baj, ha nincs, akkor meg az. Ha eljártok baba-mama tornára, hogy mered a pénzt költeni és önző vagy, csak magadra meg atestedre gondolsz, egyébként is, miért ilyen fontos, hogy hamar visszarendeződj, biztos a szomszédnak akarsz tetszeni, ha nem jársz baba-mama tornára, akkor még erre sem vagy képes, szedd már össze magad, nézd bezzeg a a szomszéd Katikának három gyerek után is milyen jó s@gge van.

Olvass tovább, ha ismerős ez a beszélgetés.

Férfi:- Miért nincs több pénz a bankszámlán? Ma kell befizetnem a golf tagságit.

Nő: -Sajnálom, de ki kellett fizetni a tankönyvcsomagot a gyereknek, és kinőtte a tavalyi tornacipőt…

Férfi: ezt nem hiszem el. Most hogy megyek el a szombati meccsre? Mindig csak magadra gondolsz, én nem is számítok.

Nő:-Már hogy ne számítanál, nagyon is…de nem az én hibám, hogy most kezdődik az iskola, és hogy kinőtte a cipőjét..

Férfi: -Az új cipő még várhatptt volna néhány hetet, azon nem múlik, de a meccs most szombaton lesz. Önző vagy, mindig is az voltál.

Nő: -Ne beszélj így velem…

Férfi: -Talán nincs igazam? Megmondanád, hogyan fizessem ki a golf tagságit?

Nő:-Kaptam anyámtól egy kis pénz az allergia-kezelésre, ha gondolod, odaadom…

Férfi: -Szóval még pénzt is rejtegetsz előlem? Hülye p@csa!

 

 

Pszichológus szakértőnk, Árvai Nóra írt egy remek cikket arról, hogyan ismered fel, ha nárcisztikus a párod, milyen jelekre figyelj. A cikket ITT találod. A továbbiakban érkezik a Kilábalás a nárcisztikus kapcsolatból című segítség is.

Bejelentkezés szakértőnkhöz ITT. 

Címkék:  ,