Online life coaching – együtt egy éven át

2019 január 1-vel egy nagyszabású life coaching tréning indul Árvai Nóra pszichológus, coach, szakíró, perinatális szaktanácsadó vezetésemmel.

A 365 napos online coaching programunk Take back your life! (szerzed vissza az életed) címmel. Egy éven keresztül minden nap- beleértve a hétvégéket és az ünnepnapokat is- modern pszichológiai feladatokat, gyakorlatokat fogsz kapni e-mailben illetve egy zárt, titkos facebook csoporton keresztül, amelyek hozzásegítenek önismereted és önbizalmad erősítéséhez, képességeidnek kiaknázásához, életed rendbe tételéhez fizikai, lelki és spirituális síkon is. A Program kidolgozója és vezetője Árvai Nóra pszichológus, life coach, szomatoterapeuta, szexuálpszichológiai szakpszichológus,Mindfulfit tréner, szakíró, aki 9 éve praktizál és foglalkozik emberekkel. Ennek a tréningnek a tematikáját úgy állította össze, hogy a életed minden területén előre lendítsen, minden elakadásodban továbbgördítsen, szükséges tudást megad ahhoz, hogy gatyába rázd az életedet, mindezt egy támogató, diszkrét, jókedvű közegben.

A program díja hihetetlenül kedvező, mindössze 290 forint naponta. Ez kevesebb, mint egy eszpresszó ára, amit úgyis minden nap elköltenél, de ezúttal egy valóban értékes dologba ruházod be: saját magadba. 2019 a te éved lesz, jövő ilyenkorra az az ember lehetsz, aki mindig is szerettél volna lenni.

Gondolkodj el a céljaidon, mire szeretnéd fordítani az előtted álló évet? Vissza szeretnéd kapni az egészségedet? Eleged van a fájdalomból, a félelemből? Kilábalnál az érzelmileg bántalmazó kapcsolatodból? Abbahagynád a dohányzást? Lefogynál, vagy új, egészséges szokásokat alakítanál ki? Anyagi stabilitásra vágysz? Eleged van a magányosan töltött szombat estékből? Változtatnál az életmódodon? Megszabadulnál a fájdalmaidtól? Szeretnéd jobban kezelni a téged érő kihívásokat? Túl sok a stressz, túl sok a feldolgoznivaló? Fogalmad sincs, mihez kezdj magaddal? Belefáradtál a taposómalomba?

Jobban ki szeretnél állni magadért? Szeretnél elegendő önbizalmat, hogy örömmel nézz tükörbe, és bátran, magabiztosan képviseld az érdekeidet? Barátokra vágysz? Szeretnéd kideríteni, miért futnak rendre zátonyra a kapcsolataid?
Napi tíz perc, napi 290 forint. Nem tűnik soknak. De figyelj, mert ez a tréning nem való mindenkinek!
Egy elit csapatot hozunk most létre, amelynek tagjai elkötelezettek a céljaik mellett, és vállalják a felelősséget az életükért. Akik elolvassák ÉS megcsinálják a gyakorlatokat MINDEN NAP. Tíz perc. Ez nem sok, igaz? De akkor is lesz feladat, amikor fáj a fejed. Akkor is,amikor nehéz napod van és fáradt vagy. Akkor is, amikor szülinapod van. Minden áldott nap. Akkor jelentkezz, és csakis akkor, ha ezt megértetted, és komolyan gondolod. Akkor viszont mindenképp várlak a csapatunkba.

Ez NEM az a tréning, amit megveszel aztán hagyod porosodni a polcon. Megfogom a kezed, és végigmegyünk az egész éveden, EGYÜTT. Január 1-től december 31-ig, 365 napon át.

Készen állsz a változásra? Velünk tartasz te is? Bővebb információ és jelentkezés: contact@endoblog.hu

 

Amire a Take back your life! Programhoz szükséged lesz:

  • egy füzet
  • egy toll
  • internet elérés
  • egy nyugodt zug naponta tíz percre, bárhol is légy a világban
  • email fiók
  • elszántság

2019 január 1-én indulunk.

Részvételi díj: 290 HUF/nap

Fizetési opciók:

Éves tagdíj fizetése utalással 105580 HUF helyett 99990 HUF plusz ajándék Egy történet a rendelőmből című pszichológiai fejlődésregény (274 HUF/nap)

Fizetés két részletben:  2 alkalommal, 6 havonta 52925 HUF  (290 HUf/nap)

Fizetés négy részletben: 28835 HUF 4 alkalommal, 3 havonta (316 HUF/nap)

A tréninget ajándékba is adhatod, ekkor egy csodaszép tagsági kártyát adunk ajándékba, amelyet becsomagolhatsz és a karácsonyfa alá is betehetsz.

Természetesen ha magadat akarod meglepni, kártyát akkor is igényelhetsz. Virtuális tagsági kártyát személyre szóló azonosítóval minden tagunk kap, amely örökös kedvezményekre jogosítja fel őket az EndoShopban és az EndoBlog-MindfulFit összes rendezvényére.

Jelentkezés: contact@endoblog.hu